tiistai 29. tammikuuta 2013

Meidän Aslan & Kaplan

Kun päättää alkaa pitämään blogia, mieleen tulee monia kysymyksiä, joista ensimmäisiä on nimen keksiminen. Halusin, että blogini nimi on erilainen, kenties jopa mieleenjäävä, ja kertoo jotain elämästäni. Nimen motivaattorit ovatkin ne elämäni kultakimpaleet, jotka lisäävät ja kuluttavat energiaani päivittäin - milloin missäkin suhteessa. Nimittäin ihanat poikani.

Mainittakoon, että mieheni isä eli poikiemme dede on Turkista kotoisin. Antaessamme esikoisellemme nimeä, halusimme, että tuo toinen, rikas kulttuuri näkyisi jotenkin hänen nimessään. Toiseksi nimeksi valikoitui Aslan, joka tarkoittaa turkiksi leijonaa. Nimi on osuva pojallemme, jonka hiukset kimmeltävät oransseina, kuin leijonan harja. :)
Kuopuksellemme halusimme isoveljensä tavoin Turkkilaisen toisen nimen, ja hänen toinen nimensä on siis Kaplan, turkiksi tiikeri. Meillä on siis poikinamme leijona ja tiikeri, kaksi kissapetoa.Aslan

Esikoisemme Nooa täytti juuri kolme vuotta. Tällä hetkellä uhma koettelee pientä ihmisenalkua, mutta onneksi päivään mahtuu myös valonpilkahduksia. :) Nooa on pohtiva kyselijä, rikkaan mielikuvituksen omaava touhuuja, kirjoja rakastava lukutoukka, hellyyttä ja suurta huomiota kaipaava mussukka, meidän iso pieni poika . Kaikessa olisi kiva auttaa äitiä ja olisi myös kiva, että äiti auttaisi kaikessa Nooaa. 
Nooa on hirveän ylpeä isoveli ja rakastaa pikkuveikkaa ihan täysillä, ja näyttää sen myös. Kehuja satelee ja pusuja piisaa. :)

Kaplan

Meidän pieni Nuutti. Nuutti on pian 5 kuukautta. Nuutti hymyilee, nauraa, jokeltelee ja kiljahtelee. Nuutti syö ihailtavalla ruokahalulla ja nukkuu yönsä pienessä kehdossaan heräämättä, illasta aamuun. Hän rakastaa kosketusta ja hellyyttä ja äiti ottaakin hänet "tuhnuttelemaan" aina, kun vain ehtii. :) Isoveli on Nuutin idoli, ja kovimmat kikatukset ja leveimmät hymyt hän antaa Nooalle. Nuutti on sellainen vauva, josta kaikki saa vauvakuumeen. Kiitetään onneamme tuhannesti ja pyydetään anteeksi koliikkivauvojen vanhemmilta. ;)

1 kommentti:

  1. Oih, ihana tarina bloginimen takana! Olenkin tätä nimiasiaa monta kertaa itsekseni miettinyt ja ajatellut, että seuraavaksi kun tapaamme nokakkain niin kysyn sulta mistä nimi juontaa.
    Teidän pojat on kyllä supersuloisia molemmat, ihanaa kun tulevat hyvin juttuun keskenään.

    Iloista & pirskahtelevaa vappua Kaisa <3

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, ilahdutat kommentilla! ♥